Politika kvaliteta

Imajući u vidu naše osnovno opredeljenje da naši kupci budu zadovoljni kvalitetom naših proizvoda, prioritet pri pravljenju stavljamo na to da se ceo proces proizvodnje stočne hrane obavlja po PRAVILNIKU O KVALITETU STOČNE HRANE.

U proizvodnji koristimo sistem standarda pravilne higijenske i zdrave proizvodnje stočne hrane, koje kontoroliše zavod za zaštitu zdravlja Bijeljina.

Sirovine nabavljamo samo isključivo od pouzdanih i proverenih dobavljača, a ulaz sirovina i proizvodnja krmnih smiješa pod stalnom su kontrolom ovlašćenih labaratorija. ( AD veterinarski zavod Bijeljina)

Kao izvor bjelančevina i biljnog porekla koristimo prvenstveno sojinu sačmu, suncokret i repicu. A kao izvor ugljenih hidrata – kukuruz, ječam, zob i pšenicu!

Recepturu za svaku pojedinu vrstu smiješe spravlja i odobrava NUTRICIONIST sa dugogodišnjim iskustvom.

Želja da svojim poslovnim saradnicima i svim potrošačima budemo na prvom mjestu, tjera nas da stalno poboljšavamo kvaliteta naših proizvoda. Cilj nam je prvjenstveno da u onome što radimo budemo najbolji te zbog toga stalno usavršavamo sopstveno znanje i trudimo se da postignemo uzajamno povjerenje kako sa kupcima tako i sa poslovnim partnerima!

Početna

  • Uzimamo najbolje iz prirode i pretvaramo u vrhunske proizvode
  • U potpunosti predani dobro obavljenom poslu
  • Kupac je uvek na prvom mestu
  • Mi u "Dalpromu" poseban akcenat stavljamo na prirodne, organske proizvode, a smanjujemo korišćenje veštačkih materijala

Galerija

  • Kupovina kod nas se isplati
  • Ishrana životinja sa što prirodnijom hranom je veoma važna, jer ne zaboravite mi smo na kraju ti koji konzumiramo njihove proizvode
  • Kupcima pružamo samo najbolje iz prirode

Kontakt

D.O.O. „DALPROM“ ZVORNIK PROIZVODNJA STOČNE HRANE

Ulice-Zvornik

Tel./Fax. 056/270-111

Mob: 065/608-382

e-mail: ikonicdalibor@hotmail.com